KOLEKSI TUDUNG TERKINI

Assalamulaikum...


Menutup aurat adalah wajib bagi Muslimah dan memakai tudung memberikan ruang bagi mereka untuk menerapkan ajaran agama untuk dipraktikkan.Namun bagi wanita di Malaysia pemakaian tudung atau hijab tidak membataskan mereka untuk bergaya. Ini kerana dengan pemilihan corak, warna dan rekaan yang sesuai ianya dapat menambahkan keserian kepada si pemakai.

Ini mungkin kerana golongan wanita yang berhijab semakin gemar bergaya dan mengikut arus fesyen terkini. Mereka semakin menonjol dalam dunia fesyen di Malaysia dan penglibatan mereka member kesan yang agak besar bagi pencinta serta pereka fesyen tanah air.Tambahan pula sentuhan moden yang diberikan kepada koleksi tudung terkini memberikan lebih banyak pilihan kepada pengguna.


Tudung adalah seperti satu aksesori kepala untuk wanita Islam bergaya.  Terdapat banyak tips pemakaian tudung tanpa mengeluarkan kos yang boleh didapati secara online sahaja. Selain daripada tips  pemakaian tudung, kita juga boleh menjadikan selebriti -selebriti kegemaran yang  memakai tudung kini seperti Dato Siti Nurhaliza, Yuna, Hana Tajima, dan Sheila Amzah.


Kini anda boleh dapatkan fesyenkoleksitudung 2015 yang sangat bergaya secara online. Banyak butik fesyen Muslimah online Malaysia di internet yang menawarkan pelbagai koleksi trendy hijab fashion for women online dengan harga yang sangat berpatutan. 

Hijab fashion tips as below : 

Stay away from too many colours. If your Muslimah dress has two colours, for example, match it with a hijab that has a matching colour to your outfit.


Dress to express your taste. Charm the crowd with your best Muslimah outfit paired with the right hijab for an effortlessly trendy look. You need to know your own style of appearance. Once you understand your own style then you can start loving it and know which area needs improvement.

Comments

 1. cantik gaya tudung sekarang tp akak tak pandai nak belit2 mcm tu hehehe

  ReplyDelete
 2. Sekarang tengah gilakan tudung bidang 60,tudung dada. Tengok blogger pakai alahai canteknya. Bila kita pakai, nampak serabut pulak. Tak habis menonton video pemakaian tudung la kot.. huhuh

  ReplyDelete
 3. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

  ReplyDelete
 4. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jadual Pemakanan Bayi 6 Bulan.

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz