Posts

Showing posts from June, 2016

Ada ni, tengah jaga anak dua.

Assalamualaikum...
 Sekian lama menghilang.  Alhamdulillah, kita dah pun selamat bersalinkan anak yang kedua pada 8 Mei 2016 yang lalu. Alhamdulillah baby girl pulak kali ni. Nanti kita cerita jakun seorang ibu menjaga anak perempuan. Sekarang, kita berhuhuhu dahulu sebab ibu anak dua sungguh tak menang tangan dan tak boleh fokus nak mengarang.
Motif sebenar ialah rindu sangat nak update blog cerita macam-macam. Entri false contraction, dan 2nd birthday Muhamad Thaqif Aiman pun tertunggak, belum lagi mengarang pengalaman bersalin, reaksi thaqif bila ada adik etc. Usahkan nak update, blogwalking pun sejak bersalin ni slow aje...Tapi dalam kepala apa la khabar kawan-kawan blog yang seangkatan nak bersalin tahun ni, yang dah bersalin apa plak cerita dengan anak-anak. Yang rajin drop komen, kita rajin mengomen pu9n tak kurang kita pikir jugak tau.  Gitu...penyayang dan kepoh tak i'olls? Hek... So, korang janganlah lupakan kita tau! Tunggu update dari kita lepas ni.
Since nak raya,  S…