Skip to main content

2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Assalamualaikum...
Pagi yang indah dibulan Mac. Marilah melancarkan 2nd Giveaway Cik Puan Jelita.
Harap sudi join!


SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com dan instagram Aimi_Muhamad899  
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 
**wajib follow blog, instagram tak wajib untuk yang takde.

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita)

3. Sila letak TITLE entri dengan "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK penyertaan di ruangan komen entri  "2nd Giveaway Cik Puan Jelita
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

(01 -20 Mac 2015)

Hadiah-hadiahnya :

1. BBCREAM SEQYBEAUTY x 1


2. CLEANSER SEQYBEAUTY x 1



Senarai peserta DISINI

Comments

  1. Cik Candy join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  2. salam cik puan jelita . saya join ye :)
    http://www.blogparihh.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  3. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  4. Join. *insta tu xjumpa cari*
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aimi_muhamad899 dear.mungkin silap type kot.

      Delete
  5. http://ceriteracintadia.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html#links

    ReplyDelete
  6. Wahai Cik Puan Jelita..Saya dah join..

    http://pelangipagibeautiful.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  7. kalau takde instagram cenggane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jer dear.wajib follow blog, instagram tak wajib untuk yang takde.

      Delete
  8. ala..nk join, nt free kite join..

    ReplyDelete
  9. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  10. Join. *insta xde
    http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  11. Cik mah join..
    http://sunflowergo2.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html?m=1

    ReplyDelete
  12. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  13. http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    sy join ya

    ReplyDelete
  14. support juga :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  15. join :)

    http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  16. jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  17. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  18. http://www.sihatitunikmat.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  19. Join...:)

    http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  20. As Salam..

    Sy join :)

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum :D

    Sy Join :)

    http://babykokbeng.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum :D

    Sy Join :)

    http://babykokbeng.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  24. Join!

    http://dakpink.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cheq-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  25. Follow & Join!

    http://happywaytales.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  26. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  27. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  28. *200*
    http://aienlieyrusli.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  29. singgah sini.. kalau ada masa akan join.

    jgn lupa semak no peserta Mini GA by Nina+Anies ye :) pemenang sudah diumumkan

    ReplyDelete
  30. Del Join>>>

    http://double-dwithdiary.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  31. http://blinkfantasydiary.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    Budak Poyo / Zahra Elmira Join ! :)

    ReplyDelete
  32. Bismillah, saya join!

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  33. http://diarigiveawayliya.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  34. join :)

    http://tintanienaannisa.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  35. shad join,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, mangsa tag shad.. hehe..
      support sesama blogger..wink2 :D

      Delete
  36. hanimyusra join :)

    http://hanimyusra.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  37. Nurul support!
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  38. Saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  39. ASSALAMULAIKUM CIK ASH DATANG JOIN
    http://cikash.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  40. saya join :) tak lewat lagi kan hahaha

    http://hanieredz.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  41. http://myownlifemyself.blogspot.com/2015/03/assalamualaikum.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-