Engagement Prep : Candy Buffet!

Hello, hi my dear story book...
Candy buffet? Specialnya, kata nak buat tunang simple-simple sahaja. Tet. Bukan nak over-over, saja berseronok dengan makanan, bagi kanak-kanak gumbira melompat-lompat gitu. My mr. pun cakap okey.
Balang-balang untuk diisi candy pun dah ada yang beli juga.Ops... Lupa amek gambar, beli kat ikea aritu. -balang lebih kurang sama seperti dalam pic yg ke-2 tu.

Actually, kami berdua plan untuk bertunang pada awal tahun 2013, on march. Tiba-tiba kakak bagi cakap, 'kenapa tak sekalikan je majlis tunang awak masa kami buat akikah baby baru nanti?' , saya tanya balik 'Bila?', 'cuti sekolah ni dalam november atau awal disember mungkin.' jawab kakak. saya mengangguk-nganguk bersetuju, 'okey jugak tu, saving bab makan...'.- Itu fikiran saya masa masih menganggur. He. Sekarang da bergaji semula, jadi saya rasa apa salahnya saya keluarkan sedikit bajet untuk buat candy buffet ni, sebab makanan berat dah lepas.

Jom tengok gambar candy buffet yang melekat dihati.
Candy Buffet versi berangan- ada choc fountain. dapat dah saya bayang anak sedara yang berbelas tu dok sekeliling choc ni je pada hari tersebut.

Cumel kan? colourful...

blue gitu. cun!
Bajet? Hurm... Belum habis shopping lagi. Insya-Allah saya akan review bila selesai majlis nanti.




Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1