Followers

Friday, 9 November 2012

Engagement Prep : Hantaran Berubah + Plan weekend

Salam diari cantiks manis...
 Hari ini cerita pasal hantaran lagi. Bila calling-calling dengan mr. bincang pasal hantaran apa, macam mana, dia seperti biasa dengan jawapan 'b tak kisah, letak je apa-apa' - saya sikit tension disitu, sebab kang terlebih sebelah saya, ada plak mulut-mulut bunyi. Tapi positifkan diri semula, disebabkan dia minta saya decide, dan saya cik jimat cermat.Maka saya kata, tak nak jam. Jom beli kasut.

Sebab :
1.  Jam - kami berdua dah ada lebih dari 1 pun setiap seorang, n saya bukan jenis tukar2 jam. Selagi berfungsi jam tu, guna sahaja.
2. November is my birthday - summit bagi 30% less untuk member. RUGI kalau tak shopping maka ambil kesempatan ini untuk jimat berganda.
3. Kasut untuk mr - boleh pakai pergi kerja kadang-kadang dan boleh keep for the reception day. Jimat lagi!

Kedua... Dapat mesej dari Avon cakap boleh dapat more less for the product sempena cuti sekolah. Yeah! Hunting perfume mr disana sahaja.Weekend ini, laju-laju kami akan pergi shopping.

Jadual minggu ini :

10 Nov 2012- Bertugas di Menara KL (program cuti sekolah Jom Santai bersama Kids On 2 @ Menara KL ) - dijemput semua hadir k! Macam-macam program ada. Maklumat lanjut program boleh rujuk di link ini : http://www.kidson2.tv/images/event/utusan%20malaysia.jpg

11 Nov 2012 - Kenduri kawin kawan di Selayang - insya-Allah boleh terus mencari candy di NSK Selayang. Seterusnya ke Avon di Amcorp Mall, alang-alang disitu, cari cincin mr. jugaklah.

-Itu sahaja kot, tak nak susun terlampau sangat jadual, nanti kuciwa. Better less than nothing. Mood : sangat tak sabar berkoloborasi bersama rakan sekerja lama. 

4 comments:

  1. heee...
    hantaran iera x pikir lg ..
    tp iera taw jawapan dia sm je kalo laki ni ..
    apa pon xkisah ..
    adoyaiii ...pening jup
    heheheh

    ReplyDelete
  2. @iera - kan? geram la dengan jawapan tersebut.ntah.tak kisah. diorang tak kisah tapi kang terkurang nanti ada mulut2 lain yg berbunyi. risau tau.

    ReplyDelete
  3. hahaha.dorg mmg cm2

    Sya nye styLE senang. Sya ckp kt die, Sya beLi brg Sya, die beLi brg die.abes cite.hehehe

    ReplyDelete
  4. @untung orked violet macam tu. my mr. tu lain sikit...kena ada yang mengurus dia jugak.

    ReplyDelete