Engagement Prep : Shopping

Hasil Shopping cuti Maal Hijrah

Hi? banyak ke kitew shopping? terkezut? he... Kitew shopping barang rumah dengan barang untuk hantaran tunang kitew la... Barang hantaran dah berubah lagi, mama kata shoes bagai tu tak sesuailah. Okey fine! Save duit saya dan tak perlu menapak mencari.-Barang hantaran saya dah malas nak update, review lepas tunang nantilah, kot balik kampung nanti berubah lagi, biasalah mumy-mumy banyak komen dia. So, kitew layan saja janji sume setel nanti...

Mana kami pegi? 
1. Giant kota damansara - breakfast, beli stok makanan+melawat summit je.
2. Avon kota damansara - beli perfume my mr
3. Carefour damansara  - beli tafsir Al-Quran dan kasut xes (my mr. risau saya jeles dia dapat perfume so belanja saya beli kasut. He.)
4. 1U - lunch, beli kotak hantaran dekat daiso, merewang-rewang sekeliling 1u tu dan terbeli barang hantaran kawin dah. (eh! tunang pun belum dah beli barang hantaran kawin? cemana kisah? later la story yek.)

Tak cukup dengan shopping hari tersebut, semalam kami menerjah Jalan TAR pulak. Bawa balik lagi beberapa plastik termasuk tirai dan kain berbulu yang saya plan nak DIY mini pelamin. Berjayakah? (Ini semua hasutan majalah Inspirasi Pengantin isu Disember itu.)  -tQ my mr. driving saya ke sana, memberi sokongan untuk saya merealisasikan impian pertunangan ini.

Psst : A bit stress...sebab saya plan wedding Disember 2013, tup-tup mama call, reduce to June or August. Waaa... It's surely cannot be my wedding dream. I'm so ready to be a wife in 8 month instead. My mr. reaction? Tersenggih-senggih dan melompat-lompat, dengan berkata "comfirm bulan 6."

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my