My 23rd Birthday

Belated birthday...
Ulang tahun kelahiran kali ini dengan senyuman. Tahun-tahun lalu senyum jugak, tapi selalunya sekerat je.
Ada jer insiden tangisan itu, tapi tetap manis. Kenangan tuh!
Tahun ini special... 
Walaupun tidak merancang dan offically sambutan untuk saya tapi saya melaluinya dengan gembira.

23 November 2012 - one hungry day with him.

marvellous

 24 November 2012 - Its my birthday, didnt get special surprise but a lot of wishes, n my ex-officemates wedding day.  Next year mereka sambut annivesary bersama birthday saya...Hahaha.
25 November 2012,
- breakfast @ KFC with a ex-officemates
- lunch @ my officemates reception day
- tea time @ satay hut with ex officemates, n ex-boss with their family.
- night with him, i got 'a slice of surprise'.
Hi, kami da makan habis dalam kereta, saja nak tunjuk kotak je kat sini.
Tak ada hadiah ker? *Senyum* Hadiah tu tak semestinya bila ulang tahun kelahiran sahaja.
As long as we are together, as long as he love me, i won't complain because he give what i need.
Ada cara lain kami mengekalkan perasaan cinta ini, bukan semata harta-benda.
...Berserdahana itu indah...

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my