Followers

Thursday, 6 December 2012

Balik kB

Mood sekarang nak balik kampung sudah. Malam ini bertolak naik train. Moga-moga train itu tidak bermasalah dan sampai tepat pada waktunya. Amin...
Tahu tak apa saya fikir bila nak balik kampung ni? nak makan masakan mama yang lama tak makan, siap veragan nak buat cookies, nak makan buah-buah bagai. Rasa macam nak balik bercuti biasa je bukan seperti nak balik bertunang pun. 
Padahal bagai-bagai lagi tak beres. Parah!
Doakan semuanya selesai dengan baik sahaja.

- Aduh! selera... pff...patutlah dagu dah nak naik jadi double.
My mr. pun keje dia datang jumpa saya je lapar, makan-makan-makan je la terus bila nak kurus.
ok, bye!

2 comments: