Murah! Murah! Murah!

Assalamualaikum and hello...
Just wanna to sharing... Minggu lalu keluar berjalan shopping dengan en.Tunang kat Jalan Tar sehingga Masjid Jamek. Argh...Murahnya... Geram...
Sepanjang jalan menuju ke masjid jamek dari jalan TAR itu, kiri kanan orang berniaga peplum, blaus, murah-murah below RM30. Okey itu biasa disitu. Nah, sampai area masjid jamek baju pengantin harga below RM100 pun ada sepasang. Speechless. Bertahan. Masuk satu kedai pakaian ni - Muaz... Hamek! halfmoon bermanik yang peniaga kat luar dok pung pang kain dari indon, kain dari india RM90+ dekat kedai ini hanya RM24.80 je okey...  Terus saya grab tiga helai walaupun en.Tunang da tarik muka 14. Saya beli nak pakai untuk majlis kitalah awak.
Dekat Muaz  tu baju pengantin, blaus, cardigan, tudung pun ada dan dia ada 2-3buah kedai kat masjid jamek tu. better masuk yang paling besar, kat situ ada banyak barang lagi.
The most, halfmoon la. First pelik jugak, kenapa harga murah sangat, ada rosak ke apa tudung ni, kain dia tak ok ke? tapi belek-belek okey je. 
Maaf entri tak bergambar.
# for me, jenama tu tak penting as long benda tu cantik, okey, beli sahaja. korang macam mana?


 


Comments

  1. Beli jgn tak beli. Hehe... Heaven bila dapat shopping barang murah orked violet!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my