Re-admitted to hospital...-Mum-

Assalamualaikum...
Malam semalam my mum re-admitted to hospital.
Sedih. =(
Sekarang every SMS / call yang masuk buat saya rasa gerun. Risau sesuatu yang teruk.
Abah call dah suruh semua anak-anak balik. Dad never like this.
Sabar mama, adik balik khamis ni k. Apakan daya cuti tinggal dua hari, kalau tak memang semalam jugak saya berlari balik ke sisi mama.
Ingat everything going better bila mama dah keluar hospital 23 Dis tu. Masa tu abah mama semua tak kasi balik. Mama sendiri kata makin better, sekarang...ouch... i wanna to cry. 
Ya Allah Ya Tuhanku, kuatkan mama. Sembuhkan dia Ya Allah. Aku bermohon kepada-Mu Tuhan yang Maha Berkuasa, Maha Penyayang dan Mengasihi. Aku masih perlukan mama. Allah. Allah.Allah. Ya Allah. Kasihani hamba-Mu yang lemah ini.

# Kawan-kawan yang baca entri ini, tolong doakan kesihatan mama saya. Tolong sedekahkan al-Fatihah untuk mama. Saya amat menghargai kesudian kalian.

Comments

  1. harap mak awak cepat sembuh... ~hug~

    ReplyDelete
  2. tQ @nurliana zamri dan siti shuhadah. my mum dah keluar hospital hari ini. harap-harap tak masuk balik lagi dah lepas ni.malam ini saya balik kg jenguk mama.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1