CNY : Nak Balik Kampung...

Assalamualaikum...
cik diari...
Salam Maulidur Rasul... Cuti-cuti macam ni buat rasa sangat tak sabar nak balik kampung CNY ni... Macam-macam benda ada dalam kepala, nak settle kat sana.

1. Jumpa bridal bersama en.Tunang, tengok baju, etc.
2. Nak siapkan DIY bantal hantaran, 4 sudah siap, lagi 3 perlu.
3. Kemas wordrobe.
4. Settle isi borang nikah.
5. Jumpa tailor, jahit baju.

**Remind my dear about :
1. fotostat ic +gambar untuk borang kawen
2. pegi jahit baju melayu dia
3. tanya pasal cincin nikah t, whether nak suruh his dad beli or order ngn anggunklasik itu.

Haila...Nak kawen, kepala ligat memikirkan semua benda yang nak diselesaikan... Kini bermula untuk stress sudah..hoho... Paras DIY mula menurun... Kenapakah?

Bila nak balik kampung ni, hari-hari dok tatap tiket bas tapi saya tak sampai2 pun lagi kat kampung...Huhuhu...

rindu membebel dengan abah pasal bas2 yang ado... abah kate, ala try la naik sume bas, rasa semua baru tau dia punya service etc ok tak...
#terpengaruh dengan kata-kata abah sebelum kawen, target untuk try bas yang tak pernah saya naik untuk balik kB...

1.transnasional
2.mutiara
3.shamisha
4.malaysia-thai
5.mahligai
6. sani express - 11/2/2013
7. darul naim -8/2/2013
8.perdana express
9.budaya
10.supernice


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1