DIY : Pearl Hand Bouquet?

Assalamualaikum...
Semalam sudah update pasal fabric hand bouquet... Walaupun tak sekemas mana hasil hand bouquet tersebut namun ia memotivasikan saya untuk terus ber-DIY pelbagai lagi untuk wedding kami. Makan, sejak-sejak dah rajin ber-DIY ni, jadi terlebih rajin dah...Dah mula berangan nak DIY pearl hand bouquet pulaks...
Sungguh gedik-gedik... Dapat dah bayang muka en.Tunang yang kena teman saya membeli-belah lagi. Memprotes lagi kang.
Tutorial yang kelihatan senang untuk membuatnya oleh blogger Sharz , Rai's Craft dan banyak lagi, menyebabkan hatiku lagi melonjak-lonjak nak membuatnya bermula sekarang, cuma tak ada bahan je lagi tau. Kalau tak kat ofis ni juga saya gagah memintal pearl-pearl itu...Hehehe...
credit to google

dari blog puteri gaban

gambar dari blog Sharz
DIY Status Update:
1.Fabric Hand Bouquet - DONE!
2. Rubber stamp - DONE design. Print - not yet
3. Guestbook - DONE design. Print - Not Yet.
4. Photobooth Props - DONE design. Print - Not Yet
5. Bunga Telur -Kertas crepe tak ada
6.  Felt Hand Bouquet - Not Yet
7. Bantal Hantaran - In progress
8. Bantal Nikah - canceled - include bridal package
9. Candy Buffet - Not Yet



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my