DIY : Petak-petak

Assalamualaikum... Selamat petang...
Hari bekerja yang agak sibuk daripada biasa, telefon asyik ringing...tapi masih sempat saya menggunting-gunting bahan DIY saya.

Berpetak-petak...


Gunting lagi begini...

Tahukah apa akan terhasil?
Tunggu...
Hehehe...sangat addict dengan DIY dah sekarang. Sabar je ye en.Tunang, melayan cik Tunang yang begini. Semua nak buat.

Saya sudah bersedia untuk selsema dengan bermain kain felt ini. Saya sangat sensitif dengan habuk, debu, mahupun benda yang berbulu kasar begini tapi saya tak peduli, yang penting puas hati menghasilkan sendiri untuk majlis saya tu.

#Semalam dinner dengan en.Tunang, tunjuk handbouquet dan bunga telur hasil tangan saya. Dia suka! Yeah...
Terus buat proposal kat dia pasal pearl handbouquet. Dapat jelingan tajam je la. Pakai yang dah buat tu je katanya. Huh! Hampeh. Tak apa, itu untuk guna masa majlis bertandang bulan lapan nanti, sempat lagi saya nak menghasut awak, sayangku.

Comments

  1. haha. go go!! hasot jgn xhasot. All the best dear~
    jadik org kreatif nih mmg best! huhu

    ReplyDelete
  2. @orked violet... tQ...Haruslah hasut, kite nak yang terbaik untuk majlis sendiri of coz... Aimi ni pemalas sebenarnya. Bila masa nampak benda comel nak buat, beli bahan, pastu simpan buat semak. lately je, semangat nak kawen kot serba serbi jadi over rajin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my