Wed Preps : Bunga Tangan Fabrik Almost done!

Assalamualaikum...
He. Hujung minggu yang bermanfaat. En.Tunang kerja minggu ini, saya dirumah sahaja untuk dua hari ini. Sehari suntuk semalam memotong dan menjahit kelopak-kelopak bunga fabrik untuk buat bunga tangan yang comel....
first poddle
1 kuntum


dua kuntum

sejambak sudah
Err...walau macam senget benget, terlebih besar or kadang terkecil tapi saya tetap berpuas hati dengan hasil tangan saya...
Next step, touch up dengan kain net, riben, dan pasang pemegang dia. Done!
Eii...tak sabar.tak sabar nak guna ni.
#DIY tak la susah sangat, cuma kena rajin... Step paling malas saya dalam menghasilkan ini ialah potong kain. Walau apa pun... Sekarang dah siap. Hoorey...

Comments

  1. whoaaa...cantek giLE..xrs senget pon..Ok jek Sya tgk =)

    ReplyDelete
  2. tQ orket violet...tak senget bila xd usik.nk pasang dia punya pemengang tu mencabar.terus penyek.asyik kena betulkan je

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1