Wed Preps : Corsage Idea

Assalamualaikum...
Weekend bersama en.Tunang, berbicara tentang majlis kami...
Melihatkan hasil DIY saya yang sudah siap, terus en.Tunang request untuk saya buat button badge atau seumpamanya untuk kaum family kami selitkan pada baju mereka... Siap cerita pasal wedding kawan beliau, mereka buat guna duit etc...
 Tudia, hari tu, saya shopping barang DIY ada yang protes. Sekarang request kemain kan?
Jadi godek-godek kat google, saya jumpa idea seperti dibawah :







comelkan? mudah nak dibuat jugak... tengah memilih-milih yang mana satu sesuai nak buat... Excited bila tunang pun excited fikir pasal kahwin-kahwin ni. Hehehe...
Bila dah siap DIY baru review kat sini ye...
^__^

Comments

  1. Sya suke no.2!!!

    tp Sya xpandai DIY. kLW nk wat pon, order je kot. uhukkk

    chaiyok2!!

    ReplyDelete
  2. @sya : kan? comel je no 2 tu...nk try buat dulu, kalau okey bolehlah proceed...xsabar nak tengok hasil, tapi sekarang masih mood malas nak DIY...hehehe..

    ReplyDelete
  3. Kita nk wat gak corsage tu..tp tengah memikir idea.. heeee selamat ber DIY!

    ReplyDelete
  4. @honey lalala - jom DIY sama-sama

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1