Bercantik-cantiklah kitew...

Assalamualaikum...
Masa berlari sangat pantas, sedar tak sedar kita dah dibulan mac pun.
Apakah? Tinggal tiga bulan lagi majlisku...
Perasaan? Nervous nervous tak jer...
Hahaha...
Disaat tinggal tiga bulan sahaja lagi ini, aku tak nak stress sangat dah. Sekadar relaks, enjoy the flow as we plan...
Bulan ini bermulalah sesi penjagaan diri, kesihatan dengan lebih efektif sket...Yeay...

Inchloss - mahu kurangkan lemak-lemak yang tak digemari
Carlifonia Beauty Slim Lift - Fit ken sket part lemak terlebih itu.
Collogen Crystal Eye Mask - Hilangkan mata panda...
**Sharing tips ya, untuk keberkesanan yang extra dalam penggunaan eyemask / face mask sila simpan eyemask/facemask didalam peti sejuk. Nak pakai baru keluarkan. Cadangan pemakaian pula selang sehari.
Sabun susu beras super whitening - memutihkan dark spot seperti ketiak, siku dan lutut dan menghalang jerawat kecil dibelakang badan (sekarang pun dah amal, tapi sabun susu beras biasa je, yang ni super whitening)
 Beli satu dozen terus. Bolehlah bertahan 3-4bulan ni. Jimat-jimat.

Yang dalam list nak beli :
Vitamin rambut - menyihatkan rambut,kuat dan bersinar-sinar dan yang penting wangi.
scrub susu beras - haluskan kulit
Untuk muka, kita teruskan dengan skincare Pure Beauty itu. Mask pun guna Pure Beauty sahaja...
Makan, baru nak amal diet baru buah+yogurt. Mulai petang ni la yerk. tunggu beli buah kat pasar malam dulu. hikhik...

Korang jaga badan dan muka macam mana? Jom share sama-sama.



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1