Followers

Friday, 8 March 2013

Draf kad kahwin dah siap...

Assalamualaikum...
Senyum.senyum.senyum.
Draf kad kahwin kita dah siap. Hik.Hik. Seronok. Puas ati dah dengan design kad, cuma 1-2 perkara yang perlu di tambah dan dikurangkan. Warna etc semua sudah sempurna!
Suka. Suka. Suka. 
Mudah dan cepat jer berkomunikasi dengan cik Nurul Amiera itu walaupun melalui mesej di FB sahaja. Sabar jer melayan saya yang banyak tanya dan minta opinion semua.
Rasa tak percaya tengok nama kita orang tertera pada draf itu.
Wuwu...
Belum habis download gambar itu dah telefon en.Tunang beritahu dia.

Me : B, draf kad kawen dah siap!
Him : Hah? Kita dah boleh kawen?
Me : ^-^! ??? Hish. Draf kad kawen kita dah siap la.
Him : Owh. Cemana ok tak?
Me : Belum habis download lagi tenet lembab. Excited, saja nak bagitahu b.
Him : Macam mana b nak tengok?
Me : Tak payahlah.
Him : Ala... Ambil gambar dengan phone la. 
Me : Tengoklah. Nanti will update. Ayang nak tengok dulu. Can't wait. Hehehe.
Him : Ok.
 
Korang nak tengok?
Tunggu kita punya majlis nak dekat nanti. Will update.
xoxo,
cik Jelita.
 
 


No comments:

Post a Comment