Menconteng muka

Assalamualaikum....
Entri yang sepatutnya publish minggu lalu...tertangguh-tangguh saja...
 Hehehe... Tetiba masuk Puspanita pulaks.Terpaksa, sebab kena jadi wakil Pusat untuk Pertandingan Mekap dan  Gaya Tudung. Ketua Pusat saya Pengerusi Puspanita, kenalah wajib, terpaksa, dipaksa masuk.
Nebes.nebes. Pertama kali conteng muka orang la, depan audien lagi. Sempat jugak berlatih 2x mekap sebelum hari sebenar.
19 Feb 2013.
Ini percubaan pertama conteng muka orang lain...Debar-debar, sampai jadi tak tahu mana nak start, cemana step mekap. What you say? Okey ke? 

20 Feb 2013
Cik Izzati, tuan punya badan suka je. Tanya kat kawan-kawan yang ajar mekap pun cakap okey cuma beberapa bahagian yang perlu ditambah baik lagi. Hu.Berusahalah.

21 Feb 2013
Hari Pertandingan - Alahai tang bibir xbape jadi, xcukup pink...


Saya & Izzati

Kami menang hadiah! Yeah...dapat sijil... Hadiah kecik tu hasil pertukaran hadiah kelab puspanita...

So far, saya berpuas hati. Bertambah keyakinan untuk menconteng muka orang dah sekarang. Praktis. Praktis. Nak upgrade skill mekap... cik Nurul sibuk suruh saya pergi Perak, belajar mekap dengan cikgu dia pulak... Insya-Allah bila berkelapangan.

#Cik Izzati pun sibuk minta pergi mekap dia di hari majlis bertandang nanti..Adeh! Minggu paling sibuk dalam dunia weh time tu... Insya-Allah kalau berpeluang. Sekadar suka-suka saja mekap-mekap.




Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my