W- Preparation : The Family Corsage is Done 18 pcs

Assalamualaikum...
Selamat hari isnin yang bluesss...
Hari ini nak cerita pasal corsage hasil kerja tangan kite pulak... 
Dah lama tak ber-DIY. Kemalasan melanda dijiwa. Nge. Projek bunga telur dok pending tang touch-up. Acaner? Sekali rasa nak pergi kedai beli yang siap jer. Dush! Memang mintak kena gigit dengan dear en.Tunang jer ken...Dulu gedik-gedik volunteer nak buat, sekarang malas. Apakah?
Okey, sambung kepada cerita sebenar.

Weekend hari tu memang paksa diri untuk rajin, malas nak buka box bunga telor,paksa diri buat benda lain dan terhasillah corsage untuk family seperti en.Tunang idam-idamkan..
Comel jer, macam gula-gula smarties kata cik susu.


Hahaha...cik susu sangat tension tengok hasil kerja saya, sampai cakap 'kenapa kreatif sangat, jimat giler. Benci u!'
Nge. Nak kawen tapi kedekut (padahal bajet ciput), harus paksa diri rajin dan jadi kreatif my dear cik susu oittt...

En. Tunang pulak senyum-senyum la tengok hasil kerja kite... Pastu perasan bahawa dialah sumber motivasi untuk saya merajinkan diri membuat ini sebab saya siap call dia dihari sabtu itu mengadu tentang kemalasan diri ini.
( !__! )
Bersabar sajalah bila tunang syok sendiri begini.
Tak apalah, en.Tunang anda tetap putera dihatiku...Raja hatiku tetap cinta pertamaku, lovely ABAH.

xoxo,
cik jelita.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my