Followers

Monday, 4 March 2013

W-Preparation : Photobook Murah Extra Jimat dari Pixajoy

Assalamualaikum...
 Hohoho...
Hari ini marilah kita berkongsi cerita tentang photobook yang murah-murah. Sangat murah yew. RM10 sahaja boleh dapat satu photobook 20muka surat bersaiz 10" x 8". Siap free delivery lagi okey! 
Dapat tahu pasal ni dari entri b2b jugak iaitu  Ayong dan Sya@ Orked melalui entri mereka.
Haruslah shopping laju-laju ken.
Sebenarnya dah terbaca pasal ni dari semalam lagi semasa tergedik-gedik ber-pre-wedding dengan en.Tunang, dah bagitau dekat dia pun tapi pagi ni baru tengok betul-betul dan shopping. Excited!

Nah pergi serang sekarang k...
xoxo...

http://www.pixajoy.com.my/crackit-sharer?c=21297&f=WL&sign=211821ba9c267077af109fbce3435222


8 comments:

  1. best kan? hehehe

    Sya beLi yg RM15. nk cuci gmba time ngedate pstu bg kt Aiman. aLa2 seppraisss gitew. hikhikhik (gedix*)

    ReplyDelete
  2. @SYA - saya beli yg RM15 jugak...en.Tunang cakap yang itu.kite ikot saja la...plan nak letak gambar tunang + pre-wedding pastu nanti letak kat guestbook table masa kawen nanti...hehehe...

    ReplyDelete
  3. WE pon beli jugak hehehe samalah yang RM15..mcm nak beli lagi je :p

    ReplyDelete
  4. @WE - saya pun rasa macam tu...tapi tahan nafsu dulu.xpe dia punya tempoh till april ken...

    ReplyDelete
  5. hehe...jom grab beramai2...ayong pn nak beli lg..tp sorg limited 1 je kan?klu nak beli kne pkai nama org lain la ek?

    ReplyDelete
  6. boleh la ayong pakai nama tunang masing2 pulaks...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Nak tye la...so nt kite akn emel kn gmbr2 tuh la kan? until bile ye? promotion ni until april kn

    ReplyDelete
  8. @bella chentaku - kita download dia punya software untuk edit gambar, kita edit then e-mel kat dia, dia akan printing dan post kat kita

    ReplyDelete