Skip to main content

W-Preparation : Photobook Murah Extra Jimat dari Pixajoy

Assalamualaikum...
 Hohoho...
Hari ini marilah kita berkongsi cerita tentang photobook yang murah-murah. Sangat murah yew. RM10 sahaja boleh dapat satu photobook 20muka surat bersaiz 10" x 8". Siap free delivery lagi okey! 
Dapat tahu pasal ni dari entri b2b jugak iaitu  Ayong dan Sya@ Orked melalui entri mereka.
Haruslah shopping laju-laju ken.
Sebenarnya dah terbaca pasal ni dari semalam lagi semasa tergedik-gedik ber-pre-wedding dengan en.Tunang, dah bagitau dekat dia pun tapi pagi ni baru tengok betul-betul dan shopping. Excited!

Nah pergi serang sekarang k...
xoxo...

http://www.pixajoy.com.my/crackit-sharer?c=21297&f=WL&sign=211821ba9c267077af109fbce3435222


Comments

  1. best kan? hehehe

    Sya beLi yg RM15. nk cuci gmba time ngedate pstu bg kt Aiman. aLa2 seppraisss gitew. hikhikhik (gedix*)

    ReplyDelete
  2. @SYA - saya beli yg RM15 jugak...en.Tunang cakap yang itu.kite ikot saja la...plan nak letak gambar tunang + pre-wedding pastu nanti letak kat guestbook table masa kawen nanti...hehehe...

    ReplyDelete
  3. WE pon beli jugak hehehe samalah yang RM15..mcm nak beli lagi je :p

    ReplyDelete
  4. @WE - saya pun rasa macam tu...tapi tahan nafsu dulu.xpe dia punya tempoh till april ken...

    ReplyDelete
  5. hehe...jom grab beramai2...ayong pn nak beli lg..tp sorg limited 1 je kan?klu nak beli kne pkai nama org lain la ek?

    ReplyDelete
  6. boleh la ayong pakai nama tunang masing2 pulaks...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Nak tye la...so nt kite akn emel kn gmbr2 tuh la kan? until bile ye? promotion ni until april kn

    ReplyDelete
  8. @bella chentaku - kita download dia punya software untuk edit gambar, kita edit then e-mel kat dia, dia akan printing dan post kat kita

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-