1st GIVEAWAY from page HandBouquet-Ibtisam !

Assalamualaikum...
First time nak masuk giveaway gini aish...
Huhuhu. Well semakin dekat hari, aura kebahagiaan tu tak boleh nak selindung-selindung dah.
Sambil memberi hint kepada kawan-kawan facebook, kita dah nak kawen, join la giveaway ni. Hahaha...



Korang moh le join jugak k.

Macam mana nak join? Meh nak bagitau.

1. Like page HANDBOUQUET-IBTISAM..

2. Share gambar GA (seperti gambar diatas) di wall FB anda.

3. Tinggalkan comment di bawah gambar GA...
"SAYA NAK!! Serta Nama penuh & tarikh majlis anda"


4. D
Dan jika sesiapa BLOGGER, bole share kt blog dan serta kan sekali link post tersebut di ruangan komen....

Just it!!

** 1st GA ini dibuka kepada bride-to-be yang mjlis nya pd bulan June 2013 dan ke atas, tahun depan pun boleh join..
** 2 orang pemenang akan dipilih dgn membuat cabutan undi oleh cik asben...
** Pemenang akan menerima satu jenis HandBouquet (Pearl/Felt/Satin/Ribbon/Ribbon Lace) & 10 corsage brooch untuk mjlis anda mengikut citarasa dan tema anda..
** GA ini berlangsung sehingga tiba hari ulangtahun pernikahan kami iaitu 13/4/13 jam1200am...
** Comment selepas waktu itu tidak dikira...

Semudah itu sahaja untuk dapat hB free okay...
Oh! kalaulah saya bertuah, saya cuma berangankan pearl hB which yang FH tak luluskan untuk saya buat itu. Hehehe. Silver + Turqoise Blue untuk majlis bertandang.. Kikiki.Putih pun lawa.

 


Comments

  1. waa~ seronok ade yang share kt blog.. TQ dear.. InsyaAllah kalo ade rezeki kamoo.. boleh ciktie bt kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1