Honeymoon plan?

Assalamualaikum...
Bila nak dekat kahwin ni, pressure kewangan itu biasalah. Lepas tu, jumpa kawan-kawan sibuk tanya cuti berapa hari, nak honeymoon kat mana... Ermm...  I cannot answer. Bajet hokey!Truly ada fikir, nak ke sana sini after married. Semestinya lebih indah gitu sebab dah halal. Hehe...
Pastu, kalau saya nak bercuti, rasa nak heret abah sekali. Well, abahkan suka jalan-jalan ni...
Kewangan, insya-Allah boleh bajet tapi worst cuti sekolah pulak time I kahwin tu yer. Lupa. Jalan sana sini mesti sesak sangatlah ken!
A big no!
Tapi...masih tak berputus asa... I must plan activity for us...
An idea in my mind... What is that? Just wait! Because everything on the plan not being comfirm yet...
It's little big secret, but what most important, I want to make sure both of us happy and enjoy the moments...
Argh! I wish for a camera for our moments...

Hehehe... Banyak surprise kan? Birhthday surprise pun belum habis tau... Ada lagi... Saya suka buat surprise! Tetibe ken? 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1