Oh..Janji...

Today...tak de benda pun nak story pasal wedding. Petang ni nak gerak g morib, ada kursus sampai Ahad.
Relaks ambil memikirkan pasal wedding jugak, apa lagi yang tak sempurna ken...
Candy buffet jer la, nak pegi shopping JAR nanti.
Pastu ter-recall memori time spend time dengan anak sedara saya. Arash. Masa di PWTC, konvo abahnya.
Kisah memujuk dia yang macam nak menangis lepas bangun tidur sebab abah, mama dia tak ada.
Huhu. Truly la, saya ni strict sikit dengan anak sedara, feeling anak bongsu kut... Rasa macam anak-anak sedara ni pesaing.  Hahaha.Otak kecik toi ken?
But that day, pujuk dia, bawak dia pusing kat food festival kat situ, ada je food test bagai.Jimat saya! Hehehe. Tak le zalim benor soh rasa jer, ada belikan jajan jua satu beg.
Jalan-jalan jumpa chocolate fountain itu + strawberi / marshmellow. We stop to buy. Dia nak strawberi choc. Saya ambil marshmellow choc.Terus jer makan kat situ pastu makan sebijik strawberi dah terkerut-kerut dahi, masam. Kecian kat dia camtu, saya ambil strawberi tu, bagi dia marshmellow. Laju jer makan.

ME : Ha? Sedap?
ARASH : <angguk laju2>
ME :  Cukup le dulu. Mahal norr nak beli lagi. Kalau ada rezeki ucu kawen buat gini okey. Masa tu makan puas2.
ARASH : <senggih jer>

Dan kerana candy buffet akan dibuat semasa wedding nanti, maka haruslah ku tunaikan janji itu ken. Oh chocolate fountain. Ala, sesekali melayan budak-budak apa salahnya ken? + memang dah lama berangankan choc fountain ini...Yewhaaa...
Hunting sewa choc fountain kat Kelantan.


Comments

  1. choc fountain tmpt Sya xde. tp reception KL nnti ade. sbb xde org nk toLong jage. huhu

    ReplyDelete
  2. @SYA - saya akan kerah anak2 sedara yang besar2 la jaga. or maybe strt dgn letak kat meja beradap dulu, after baru budak2 boleh makan. yerlah bukak awal2 kang, yang besar2 ni pun sibuk nak tengok pengantin ape, tinggal ja meja choc fountain tu t.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1