Saya menang 1st GIVEAWAY from page HandBouquet-Ibtisam!

Assalamualaikum...
Semalam mendung, hari ini saya dihadiahkan dengan pelangi yang cantik. 
Alhamdulillah. Rezeki menyebelahi saya untuk menang 1st GIVEAWAY from page HandBouquet-Ibtisam
 Seronok jer....
Actually, masa masuk giveaway ni suka-suka nak cuba, tak ambil tahu pulak close date dia bila. Umum pemenang bila.
Alih-alih pagi tadi buka FB, scroll-scroll, tengok gambar bawah ni
Saya blurr... Dalam hati cakap, eh nama sama la, tarikh pun sama, eh blog tu? blog saya... Laaa...Saya ke menang?
Laju-laju baca betul-betul post FB itu...Hahaha... sangat blurr...
Terus mesej kat FH bagitau.
Pastu sekarang semangat nak join giveaway lagi. -Apakah?

Dari sudut hati saya, true, so far saya dok tengok kat HandBouquet-Ibtisam harga dia okey. Dia punya HB design itu kiranya unik, segar jer nampak - sila tengok gambar dibawah. Kreatif jer. Kiranya, kalau tak menang ni, adalah niat nak beli HB Pearl idamanku (sambil digoda oleh HB daisy n lace).




Maka, sesiapa nak cari HB sila tengok page

HandBouquet-Ibtisam

Okay. Itu saja buat masa sekarang, besok-besok, hadiah sudah sampai gitu, saya promote lebih-lebih lagi.

Comments

  1. cik mah - tQ.hehee.tak sangka menang tau. aura nak kawen kot.rezeki mai.

    ReplyDelete
  2. ouchh~
    ade entry rupenye yek...
    hehe...
    Thanx~!!
    sabar ye.. nnt da siap..
    cik tie btau..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my