Followers

Monday, 1 April 2013

W - Preparation : Jumpa bridal + beli loket

Assalamualaikum...
Moody monday? Me too...Need extra sleep. Just arrived @ putra 6.10 am...TQ  en.Tunang yang setia menanti disitu.
Tiga hari dikampung penuh aktiviti. 
Jumaat, sibuk dari pagi ke malam, persiapan makanan + layan tetamu + majlis pembayaran fidyah untuk mama + tahlil pada malamnya and collapse.
Sabtu, basuh membasuh periuk belanga + pergi kedai pengantin pilih baju + beli loket. Petang ke malam berjalan ke rumah pak cik dan mak cik + tok.
Ahad, ziarah kubur mama, sidai baju + kemas bilik. Lunch + shopping barang rumah untuk abah + jalan umah mak cik kemudian balik masak air barli, goreng kacang untuk abah. Berkemas untuk gerak balik kL lagi. Kus semangat...
cepat-cepat dapat pindah kelantan, tak larat nak berulang-alik jer...huhu...
Tapi happy okey sebab dah buat feeling-feeling princess barbie try gaun pengantin dan dah beli loket emas idaman...


2 comments:

  1. hehe...comel gown dia...mmg mcm princess!:-)

    ReplyDelete
  2. @ayong - ken? semangat jer test gaun jer semua...baju len xtest pn...sebab yg menjadi pilihan utama tu baru siap jahit n otw nak g umah pengantin hari tu.

    ReplyDelete