W-Preparation : Kad jemputan kahwin dah siap.

Assalamulaikum...
Lebih kurang 54 hari lagi majlis.
Kad kahwin pun sudah siap. TQ to vendor yang rajin melayan saya yang cerewet sikit, benda kecik-kecik pun nak juga edit. Huhu.
Pastu miscommunication sikit pun dah nak merajuks kan? Hehe.
Sensitif betul orang nak kahwin ini ken...
Kad terus dihantar ke KB, kat abah. Weekend hari tu baru sampai kat kami masa kakak kebetulan datang KL untuk coversation... 
Masa tengok kad itu, serius rasa macam tak percaya. Kami dah pegang kad kahwin sendiri. Berdebar-debar gitu. Hahaha. Poyo!
Last week pergi picnic dah mula bagi kat kawan-kawan yang join picnic tu.
After all, mereka kata cantik kad itu. Hehe. Saya suka. Puas hati sangat!
 Saya + FH yang gila cermin, dalam lif pun boleh.



 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my