W-Preparation : Tasbih Cintaku sudah sampai.

Hi!
Banyak sebenarnya nak kongsi minggu ini, tapi tertunda-tunda. Kerja berimbun-rimbun pulak tetiba ken? 
Tetiba jadi favourite person pulaks kat ofis. Haish!

Okay, bukan kesibukan itu nak dicerita. Hari ni, Puan Mah (blogger / ex-b2b) delivery tasbih cinta yang kita order dengan dia. Jumpa pun kat ofis jer, kalut-kelibut tak sempat ajak Puan Mah kita pergi minum ka makan dan borak-borak. Sorry Puan Mah. 

Maaf Puan Mah tunggu lama. Sibuk-sibuk tak perasan call + mesej dah. Jumpa pun malu-malu jer kan kite. Hehehe.. Otak  tengah blurr fikir kerja yang nak dibuat lagi. Thank you Puan Mah comel. Lain kali ada rezeki kita nak order lagi.
Tasbih cinta ni, saya plan nak bagi kat pihak lelaki masa kenduri nanti.


Ni yang dihantar tadi.

closer

ni picture yang cik Mah snap dan post kat FB.

Comel okay. Kita request tiga warna dengan Puan Mah, putih , gold dan dark choc tapi cik Mah buat 4 warna, +yellowish gitu. Pastu bagi bagi free 1 pcs warna silver.   

So, kawan-kawan b2b yang nak kawen, rasa comel jugak tasbih cinta ini, LIKE page  

Tasbih cintaku

Harga? Huhu. Sayakan b2b bajet, so harga dia best punyaaa!
Nak tahu? PM sendiri empunya page okey!
Apa yang menariknya, bulan April ada promosi tau. Ada less harga. Sila PM laju-laju sementara April masih ada.
Tepek sekali entri Puan Mah promote Tasbih Cintaku ini.

Itu sahaja buat masa sekarang, melepas rindu hupdate blog sebelum pulang ke rumah. PJ hujan u'alls. Balik comfirm tidoQ ni...



Comments

  1. Tq cik jelita sudi review..alhamdulillah cik jelita suka...

    ReplyDelete
  2. cantek nye.. Sya kawen lambat lagi. So nk take time dLu survey2 cr idea. nnti da dekat br nk contack cik mah kot =)

    tp mmg cantek La! nmpk excLusive sbb pearls die cantek

    ReplyDelete
  3. @Puan Mah - welcome dear...memang lawa, kita puas hati...tak sabar bawak balik kg bg kakak-kakak tengok.hahaha...mesti diorang eksited macam kita.

    @Rina - (^__^)

    @SYA - order jgn tak order nanti tau

    ReplyDelete
  4. Tq2...alhamdulillah sngt2...sya..t nk contact2 tau...special price untuk b2b...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my