Skip to main content

W-Preparation : Tasbih Cintaku sudah sampai.

Hi!
Banyak sebenarnya nak kongsi minggu ini, tapi tertunda-tunda. Kerja berimbun-rimbun pulak tetiba ken? 
Tetiba jadi favourite person pulaks kat ofis. Haish!

Okay, bukan kesibukan itu nak dicerita. Hari ni, Puan Mah (blogger / ex-b2b) delivery tasbih cinta yang kita order dengan dia. Jumpa pun kat ofis jer, kalut-kelibut tak sempat ajak Puan Mah kita pergi minum ka makan dan borak-borak. Sorry Puan Mah. 

Maaf Puan Mah tunggu lama. Sibuk-sibuk tak perasan call + mesej dah. Jumpa pun malu-malu jer kan kite. Hehehe.. Otak  tengah blurr fikir kerja yang nak dibuat lagi. Thank you Puan Mah comel. Lain kali ada rezeki kita nak order lagi.
Tasbih cinta ni, saya plan nak bagi kat pihak lelaki masa kenduri nanti.


Ni yang dihantar tadi.

closer

ni picture yang cik Mah snap dan post kat FB.

Comel okay. Kita request tiga warna dengan Puan Mah, putih , gold dan dark choc tapi cik Mah buat 4 warna, +yellowish gitu. Pastu bagi bagi free 1 pcs warna silver.   

So, kawan-kawan b2b yang nak kawen, rasa comel jugak tasbih cinta ini, LIKE page  

Tasbih cintaku

Harga? Huhu. Sayakan b2b bajet, so harga dia best punyaaa!
Nak tahu? PM sendiri empunya page okey!
Apa yang menariknya, bulan April ada promosi tau. Ada less harga. Sila PM laju-laju sementara April masih ada.
Tepek sekali entri Puan Mah promote Tasbih Cintaku ini.

Itu sahaja buat masa sekarang, melepas rindu hupdate blog sebelum pulang ke rumah. PJ hujan u'alls. Balik comfirm tidoQ ni...



Comments

  1. Tq cik jelita sudi review..alhamdulillah cik jelita suka...

    ReplyDelete
  2. cantek nye.. Sya kawen lambat lagi. So nk take time dLu survey2 cr idea. nnti da dekat br nk contack cik mah kot =)

    tp mmg cantek La! nmpk excLusive sbb pearls die cantek

    ReplyDelete
  3. @Puan Mah - welcome dear...memang lawa, kita puas hati...tak sabar bawak balik kg bg kakak-kakak tengok.hahaha...mesti diorang eksited macam kita.

    @Rina - (^__^)

    @SYA - order jgn tak order nanti tau

    ReplyDelete
  4. Tq2...alhamdulillah sngt2...sya..t nk contact2 tau...special price untuk b2b...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-