Mula cuti esok...

Assalamualaikum...
Dearie cantik manis...
Hu. Since my dad warded. Yesterday, I kept thinking, crying.
Kesian kakak yang kat sana, dahlah dia sorang lagi ada family.
Nak dekat majlis saya, takkan semua atas dia.
Abah minta saya balik weekend ni je.
But I still thinking laaa...crying some
So...
I have decided to take leave.
Cuti Tanpa Gaji, at first. (sambil doa dalam hati semoga everything okay + lulus cutinya sebab saya belum comfirm lagi, sedikit risau kalau tak lulus ken)
Bincang dengan FH dia pun support saya.
Alhamdulillah.
Pagi-pagi tadi datang, terus cerita dengan bos plan saya.
Kata bos, bukan ke kena habiskan cuti rehat dulu baru boleh cuti tanpa gaji dan suruh saya bincang dengan bahagian pentadbiran.
Bila tanya kat pentadbiran, katanya saya layak untuk cuti separuh gaji disebabkan menjaga abah yang sakit.

Alhamdulillah.
So, I proceed with it untuk hingga hujung bulan ni dahulu, kalau tak okay baru sambung lagi lepas ni.
Lapang dah dada sikit.

Insya-Allah.
Saya akan pulang ke KB malam esok.
Kenapa tak malam ni?
Sebab saya otw nak kahwin, nak pindah rumah dah by next month.
So malam ni, esok pagi saya nak berkemas-kemas dulu barangan saya. FH akan ambil semua dulu letak rumah dia. Kira terus keluar jer by esok.
Mudah-mudahan abah cepat sihat.
Tolong doakan abah saya ye.
Saguhati / Hadiah dan ucapan pertama pengantin baru dari Pn Vivian.
So cute walaupun recycle sampul kad kahwin saya. (Saya suka recycle)
tQ a lot Pn.Vivian yang comel.
^___^

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1