Skip to main content

Our Officially Pre-Wedding Photoshoot.

Assalamualaikum...
Sharing with all...
28 April 2013, we had pre-wedding photoshoot at Taman Saujana Hijau, Persint 11,Putrajaya.
I love the beautiful scene there!
Oh! Jatuh chenta!









There is so many-many pictures... 700+ for only 1 hour photoshoot.
 Sangat suka dengan hasil gambar, suka sebab not much edit, photog itu guna skill + cuaca untuk this photoshoot. I like!
Actually the photoshoot is another surprise for my dear fiancee because his birthday last month. Ala, amek yg murah-murah je kebetulan photog itu buat promo shoot n burn, rezekilah, terus grab dan buat payment.
Now otw pilih picture untuk bunting dan canvas photo ni...

  

Comments

  1. memang cantik..
    every sunday saya & husband joging dekat sana :)

    ReplyDelete
  2. @cintabella - seronoklah kalau dekat dengan sana. kteorg jouh dari putrajaya nun. kdg2 rindu time kami study kat ipoh, weekend xde kelas, pergi taman botani jogging.

    ReplyDelete
  3. whoaaa...best2! nak jugakkk!!!!!

    ReplyDelete
  4. @SYA - hehehe...cepat hasut ur en.tunang ea buat pre-wedding ni. kite punya FH siap plan nak post wedding plak.

    ReplyDelete
  5. Wahh...cantiknye dear.Sha x buat pre wed.Maybe buat post wed kot.Tu pon kalau en tunang setuju.Hikss.

    ReplyDelete
  6. @sha - xplan nak buat officially pun.kebetulan plak photog tu ada wat promo + bulan lepas bday tunang.so pk just grab utk surprise tunang.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-