Followers

Tuesday, 7 May 2013

Our Officially Pre-Wedding Photoshoot.

Assalamualaikum...
Sharing with all...
28 April 2013, we had pre-wedding photoshoot at Taman Saujana Hijau, Persint 11,Putrajaya.
I love the beautiful scene there!
Oh! Jatuh chenta!









There is so many-many pictures... 700+ for only 1 hour photoshoot.
 Sangat suka dengan hasil gambar, suka sebab not much edit, photog itu guna skill + cuaca untuk this photoshoot. I like!
Actually the photoshoot is another surprise for my dear fiancee because his birthday last month. Ala, amek yg murah-murah je kebetulan photog itu buat promo shoot n burn, rezekilah, terus grab dan buat payment.
Now otw pilih picture untuk bunting dan canvas photo ni...

  

6 comments:

  1. memang cantik..
    every sunday saya & husband joging dekat sana :)

    ReplyDelete
  2. @cintabella - seronoklah kalau dekat dengan sana. kteorg jouh dari putrajaya nun. kdg2 rindu time kami study kat ipoh, weekend xde kelas, pergi taman botani jogging.

    ReplyDelete
  3. whoaaa...best2! nak jugakkk!!!!!

    ReplyDelete
  4. @SYA - hehehe...cepat hasut ur en.tunang ea buat pre-wedding ni. kite punya FH siap plan nak post wedding plak.

    ReplyDelete
  5. Wahh...cantiknye dear.Sha x buat pre wed.Maybe buat post wed kot.Tu pon kalau en tunang setuju.Hikss.

    ReplyDelete
  6. @sha - xplan nak buat officially pun.kebetulan plak photog tu ada wat promo + bulan lepas bday tunang.so pk just grab utk surprise tunang.

    ReplyDelete