Followers

Friday, 10 May 2013

Tutti Fruitti for lunch

Hi n hello...
Tiba-tiba ken pagi tadi yang indah dirosakkan mood oleh bos orang lain itu cakap saya hilangkan surat. 
Eh... dah bos saya address surat itu kepada orang lain, haruslah saya tak bagi pada anda. Tiba-tiba laud speaker kat satu jabatan anda 'Cari sampai jumpa!'.
Nah! Tak sampai 5 minit saya boleh serah kat anda, sikit pun tak say 'thank you' ken. 
Geram!
Dah le den tengah banyak g benda nak pikir. Keje lain ada. Ni anda datang tiba-tiba cakap camtu. Emo tau!

So lunch time yang break lama arinie saya ajak cik Liza pergi jalan-jalan, makan kat luar. Nah! Lalu depan tutti fruitti plak. Eloklah! Cakap siap-siap kat cik Liza, lepas makan nasi kita datang sini ea...
Seb baik cik Liza sporting, bagi green light!
 


# Seb baik p tutti frutti...kalau tak rasanya shopping online berbakul-bakul la hari ni...

2 comments:

  1. hi cik jelitaa..kita dtg membalas kunjungan.

    chill k! bos mmg cenggitu. yg penting esok cuti kann :D

    ReplyDelete
  2. @SFaezah - tQ dear... hehe...wonderful weekend anyway.

    ReplyDelete