Back to Selangor? Ampang or PJ?

Assalamualaikum...
Mengejutkan? Saya dah balik bekerja hari ini...
Hurm...Lemau dan malas...
Ada cerita kenapa kena balik awal. Tiba-tiba, cuti tak lulus pulaks.
Minggu lepas kata cuti separuh gaji ok, lepas.
Minggu ni call cakap tak lulus plak.
Kus semangat.

Syukur abah tak jadi buat operation.
Bukan tak jadi, minta tangguh dahulu. 
Abah kata dia rasa sihat, tak rasa sakit, makan, tidur,keluar angin bagai, semua elok.
Saya doakan abah sihat sentiasa begitu, cuma beberapa aspek abah perlu orang lain mengurus beliau juga.

Rumah belum ada lagi pun. 
Malam ni baru nak pergi tengok rumah yang di 'book'.
Harap-harap semua okay,  i wish by next week dah boleh masuk rumah baru.
New house, new life, with new title...
Puan.

Stress... Cepatlah dapat tukar kerja kat KB.
Nak new environment plaks.
Tak daya dok sini dah.
Friends tolong doakan lagi eh?

Nah! Share satu gambar ngan korang...


I love my nikah outfit.
Simple! 

Ampang or PJ?
2 places that we try to find our house.
Wishing 4 the best...

Comments

  1. ape2 pon, tempat jatuh lg dikenang..
    kg sendiri gak yg paling best..hihihi

    ReplyDelete
  2. Doakn cpt dpt rumah kt area yg diidamkn..
    Nice fitting nikah

    ReplyDelete
  3. congratz dear!

    btw, anis bru singgah sini and follow :)
    salam kenal..

    ReplyDelete
  4. @SFaezah - thu xpe...baru tinggal kg malam semalam tp dah rindu kg.

    @cik Hani - tQ dear.moga di permudahkan segalanya.

    @anis - salam kenalan. t kita follow awak plak yer.hehe...

    ReplyDelete
  5. Salam kenal, tahniah dah bergelar isteri org. Jom follow yong. Yong b2b dr kedah

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1