Married Life : 1st Month annivesary

Assalamualaikum...
30 Jun 2013... Genap sebulan dah jadi hubs and wifey.
Alhamdulillah.
Sweet moments...we through together...
Wish we will be together till Jannah.
Special thing for special day.
Erm. I Kindda blurr what to do. Want to cook? No... Nothing at home.
Urgh!
Want to have special dinner outside? Erm... Saving!
On Friday noon, go to the cold storage with cik susu and nabilah.
I bought, Chupa Chups because hubs love it like I am...hahaha
...3pcs RM1. Saving! Take 5 bundle.
Make a bouquet, print plain label, make it as cards.

 Hikhik. Simple but being loved!

Since Floral Festival still not ends. I asks hubs to go there. Before that, having lunch at Aeon Ampang first.
I love shizzling, he wants claypot rice.

On the ride, get set and go!

Always jadi model tak bertauliah en.suami.

cheese!

 Floral festival, lets take pic with the flower!

 Feeling-feeling bersanding lagi ala taman plaks. Tapi bergambar malu-malu sebab tak biasa dengan strangers yang tolong amek gambar + orang ramai tengah beratur nak amek gambar.

 Penat jalan...duduk plaks...

Last but not least. Pose!Hish...senget...tak tahu nak adjust.
 Banyak jugak picca, tapi malas nak tepek.
Tak tahu plak malam-malam ada perade kat tasik tu. Cantik- berdasarkan picca.
Next year aim datang malam plaks!
Love you hubs. Tak sempat g honeymoon, anggap ni mini honeymoon kite yer...
Nanti kita plan baik punyer untuk real honeymoon.
 xoxo,
cik puan jelita




Comments

  1. cantek lolly pop tu! tapi menjimatkan :)

    ReplyDelete
  2. @cintabella - hew3...masuk rumah baru banyak nak kena shopping ni.maka duit pun kena guna secara kreatif jugak.

    @SFaezah - cumel kan? dulu masa tunang berangan-angan nak buat HB guna lolipop, tp nan hado sebab asyik kena pau kat anak-anak sedara.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1