Review : Bridal

Assalamualaikum...
Review pasal bridal...
Nothing much nak share...

PELAMIN
I love my pelamin, puas hati dengan RM yang terbang...
Sebab penuh bunga...
Abah senyum lebar jer nampak pelamin itu...

 **ini jo gambar yg jumpa yg agak2 nampak full pelamin. Lepas nikah, kerusi tak sampai lagi.

Kerusi itu memang gah besar dabak... hahaha... sampai anak-anak sedaraku berangan nak tidur kat atas tu.
Berebut-rebut bebudak nak amek gambar dengan perantins sebab nak tumpang duduk kat kerusi tu. 
Dan memang pantang perantins hilang, kerusi tu penuh dengan bebudaks.
**kerusi sila refer gambar dibawah-bawah nanti.

BAJU

Baju-bajunya lawaaaa...
Suka sangat. Puas hati! My sayangs bff cakap lawaa, my hubs cakap lawa.
My sister cakap lawa-lawa-lawa jer. Hahaha... Sebab pergi pilih baju dengan kakak.

**Gambar dibawah copy dari butik post kat FB jer.





**gambar yang ni dah siap tergantung di dinding rumah abah.

MEKAP
Mekap, erm... okay la. Apa pun tetap suka mekap saya time nikah jer. Sempoi! Hua.
Actually okay la mekap dia.
Tebal sikit tak mo kasi nanti cair ken. 
Just me, love the naturals...
Tak kisah la dah bayar, ku serahkan jer la muka untuk diconteng...

PHOTOG
Tak puas hati adalah cuma, tang photog.
Bridal hantar yang new learner.
Nak soh pengantin pose pun tak pandai and so on.
Hu. Rasalah nyesal sebab tak ada back-up tapi tak sanggup jugak kalau ada back-up pun sebab kami berdua sangat-sangat penat dah on the day. Asyik membilang masa bila nak habis ni...
**Actually first ada back-up tapi last minutes tak ada coz beliau-beliau ada hal lain.
Huhu.
Insya-Allah nak buat outdoor lagi lepas ni dengan baju nikah dan  baju bertandang.
But ada gambar yang cun...itu pun sebab sifuu photog tu datang ajar pose tersebut dalam 1jam terakhir sesi bergambar itu.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my