M-Life : 3 months


Olaa...
Pejam celik...
Now dah 3 bulan pun nikah. Hu.
Perasaan?
Sekejapnya!

So... what is my gift to him this  month?
I just only can say to husband
Happy 3rd annivesary. The gift is 'hometown'. We are going back to the hometown. Live there around our parents.

Alasan sebenar is tak sempat nak fikir idea untuk buat surprise untuk bulan ni.
Yela. banyak sangat benda yang nak difikir, pasal pindah + kemas barang semua sebab tak ada idea nak mula dimana dan bagaimana nak angkut semua barang tu. Dilema sangat. 
Baru minggu ni nak relief.
Konon nak jugak main surprise-surprise. 
Nan hadoo. 
Semalam pergi  rumah kawan husband dia buat makan-makan (balas yang kami ajak dia time open house).
Balik sambung kemas sebab pagi ni nak pos lagi.

Tonight plak kawan office saya ajak keluar, nak belanja makan. 
Rezeki jangan ditolak k!
 (Err aci tak tu kira as sambutan annivesary yang ke 3 bulan?)
Hehehe. Dekottt!

Farewell  to KL/Selangor pada malam merdeka.
Pheww romantikkah?
Boleh tak nak spend all the night with KL nightview.
Lepaking whole night?
Verangan sangat! 
(husband still need to drive all the way back to KB)

Comments

  1. balik hometown? alamak bestnyaaa
    kite ni bila la nk dpt blik hometown..huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my