Nak pegi PD tak?


Erm...
This morning my dear sis call,
'Awak nak pergi PD tu tak? Ada 3hari 2 malam lagi baki member card ni. Tapi kena pergi hari kerja.'
Saya masih blurr... PD? Means Grand Lexis?  Senyum. Suka. Tapi mengenang cuti yang dah habis. Nak pergi tak. Tak pergi menyesal. Gulp.
Memula jawab,
'Tak kot cuti dah habis.'
Sis cakap, 'Kalau tak nak tak apalah, ore nak tulis surat kat dia ni.'
Gulp. 'Eh. nanti dulu la. besok bagi jawapan, tanya taufik dulu. Hari kerja kan. Huhu.'
Sis cakap, 'ok. nanti bagitau'

Tanya susu, my dear girlfriend.
She said, 'go!go! pilih date jangan time bendera merah pulaks. Nangis suami u.'
Oh, my! i 'm blushing!

I want to go too... But, still need husband's permission. Thehehehe... 
Time to 'menggoda'.
Auwwww...

Comments

  1. Grand Lexis sgt best dear...pegi jgn tak pegi hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnye..pegi jgn xpegi :) hihi..
    slmt dtg ke PD :)

    ReplyDelete
  3. @WE - tulah nak p.tp kena merancang kewangan dan cuti dengan betul-betul la.

    @aisyah kz - org pd ke? boleh la suggest tempat jalan2 makan yg best kat sana.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my