Review : Hadiah kawen...

hyep! 
Mood raya lagi?
Kuikuikui...
Kawen dah dua bulan ++ baru teringat yang tak share story pasal hadiah kawen lagi...
Pertama-tama, alhamdulillah dan terima kasih banyak-banyak pada yang memberikan kami hadiah-hadiah tersebut. Kami sangat menghargai.

1. Periuk Nasi x2  (1pcs diguna sekarang)
2. Water heater x1 (diguna sekarang)
3. Jam dinding x2 (1pcs diguna sekarang)
4. toto x1 (spare bila family datang)
5.blander x1 (diguna sekarang)
6. set mug 4pcs (diguna sekarang)
7. set mangkuk x5++ (1x diguna sekarang)
8. set gelas x5++
9. Dapur gas x1
10. Kuali x1
11. Periuk  x1 (diguna sekarang)
12. Setarika x1
13. Baju baby x1 -dari kawanku yg noty (ella+adam)
14. Sejadah x3 (diguna sekarang)
15. Tuala x3 (spare bila family datang)
16. Oven x1 (diguna sekarang)
17. Telekung solat x1 (spare bila family datang)
18. Kain batik x5 (spare bila family datang)
19. Kain sarung 10x (spare bila family datang)
20.Set Cadar x3 (1x diguna sekarang)
21. Comforter x1 (diguna sekarang)
22. Lampu tidur
23. Hamper tuppaware x1(diguna sekarang)
24. Set cawan (diguna sekarang)
25. Teapot (diguna sekarang)

Tudia...list... Alhamdulillah, apa yang saya wish dapat... Hihihi... Adalah wish... Bukan apa, nak masuk rumah aritu, nak beli semua keperluan tak mampu, dengan hadiah ni la sangat membantu kami yang baru nak memulakan kehidupan berkeluarga ini.

Highlight : set mug + mangkuk tu jer

Highlight : water heater + rice cooker + blander

Highlight :oven yang digunakan untuk simpan lauk tak habis.


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my