24TH BIRHDAY...MY WISHES?


Assalamualaikum...
Kejap jer masa berlalu. Hari ni dah turn 24 officially...
Hehehe...
Rasa baru saja sambut last year punya birthday dengan bakal tunang. 
Now dah sambut birthday as wife and mummy to be...
Kebetulan pulaks hari ni pun pakai baju sama yang pakai masa birthday tahun lalu.

Seminggu ni asyik mengusik encik suami sahaja, what will i get for my birthday this year?
Dia diam (tak ada idea kot), kadang-kadang dia tanya balik saya nak apa...
Me biasalah, suka gurau, cakap nak candle light dinner di captain-T, new vincci handbag etc.

Sejak dulu dia memang tak pandai untuk buat surprise semua. Selalu apa yang dia plan tu tak jadik pun ada dan turn him moody. So, easiest way, memang dia akan bawak saya tempat shopping kegemaran saya dan biar saya pilih yang saya mahu. 
Masa study, dia tahu saya suka sangat masuk nagoya, cari kain buat baju kurung. So on my birthday, dia sendiri tarik saya masuk nagoya dan suruh pilih kain.
Ada jugak sekali, I adore satu sweater ni tapi tak dapat beli. Bila my birthday lagi, dia bawa saya pergi beli.

Tapi semua tu tak perlu pun, pada saya as long he right besides me, always be with me, love me as always. I'm totally happy because I think I can't live without him anymore.
 Since we are married, terpisah seketika bila saya stay di Kelantan menjaga abah dan kemudian saya ke sana, kami selalu bersama-sama.
Mana saya pergi disitu pun dia ada.
Pergi kerja dihantar, pergi pasaraya sama-sama, ke mana-mana pun bersama-sama.
Bila dia tak ada sekejap pun,rindunyaaaa... (kecuali waktu kerja la) terasa lebih bila saya masih bercuti dia bekerja. 
Bila keluar sendiri, atau dengan kawan since kahwin, pasti terasa lain. Dia pun akan keep message etc risaukan saya. Walhal itu rutin sahaja ketika kami belum berkahwin.
Pelikkan?

Heart my husband always...

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1