Followers

Wednesday, 20 November 2013

Review Outdoor Photoshoot : Post Wedding


Hello ladies n gentleman...
24 Ogos 2013, we did outdoor photoshoot. 
Tak puas ati dengan kejadian-kejadian di majlis bertandang tu. Here the time to pose!
Photographer by Matsu Fotoshoot.
Katanya Rm50 per 1 hour.
Tapi that day shoot dari jam 9 lebih till 12noon jugak kiteorang ni itupun dia dok tanya nak lagi tak jugak. We all jer tak semangat bila matahari mencanak diatas kepala.
Mengantuk + lapar. Hahaha.
Best bekerjasama dengan photog ni.
 He listening to us when we give idea about pose yang okay. (Pose waktu kami semasa pre-wedding dengan other photog)
He is part timer job amek gambar ni, but he is a study person.
Why i'm saying that is because...
Banyak pose berbeza yang dilakukan.
Orang yang study tengok banyak pic and tiru gaya.

Well at least mencoba daripada photog reception aritu, beria tonggeng terbalik amek gambar. Hasil dia macam bagi kamera dekat anak sedara suruh dia shoot jer. Tak ada seni langsung hookey!

You can sure hire Matsu Fotoshoot. While they still open the promotion okay, for family photoshoot, pre-wedding, even  maternity.




























No comments:

Post a Comment