M2B : DILEMA LAGI... BAJU FOR MATERNITY DAN NURSING

Assalamualaikum...
Since sekarang, mula termenung depan almari baju nak pilih baju untuk pakai hari-hari pergi kerja semua.
Mood terasa nakshopping baju la. Dah lama tak shopping baju pun.
Preparation for the coming bump.
^__^
So plan nak shopping baju yang sesuai untuk preggy la...
Ada jugak google maternity / nursing punya baju.
Haish...
Style macam tak kena jer...
Baju tu ketat sangat la atau tak attractive...
Memang kind of cerewet pasal baju ni...
Bukan apa, kalau boleh biarlah hat sopan sikit, pastu sesuai untuk pakai buat jalan juga.
Kalau boleh nak cari baju yang juga sesuai untuk nursing juga maka nanti dah bersalin tak perlu beli baju lagi...

Any idea M2B? Where should I get it?
Do share me...
Kite tak kisah for maxi or blaus... Hat ada button above sangatlah membantu untuk nursing pula nanti.



Comments

  1. Imah time preggy banyak pilih blouse. Ada yang ada butang dekat depan..ada yang takde. Pilih baju yang leh pakai lepas bersalin nnti. Kalau blouse nak menyusu xde butang dekat depan leh pakai nursing cover. Jubah & maxi dress imah xbeli baru. pakai yg mana ada. sebab kalau nak g check up pun pakai blouse lagi senang dari jubah @ maxi dress sebab senang dr nak tengok perut. hehe...blouse boleh pakai dgn kain atau seluar maternity @ seluar palazzo. Pilih yang selesa, jgn ketat sangat & leh pakai lepas bersalin.

    ReplyDelete
  2. Setuju ngan imah...cik mah wat mcm tu juga...blouse snng nnti nk checkup n boleh pkai untuk menyusu snng...

    ReplyDelete
  3. @IMaH - kite masih lagi boleh muat baju kurung semua. blaus pun memang ada jer.cuma nak menambah collection lg.hehehe...

    @cik mah- tahu mana tempat/ web shopping best tak?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my