Sleepy Sunday

Assalamualaikum...
Gitew...
Dari pagi excited nak hupdate blog tapi tak tau nak mukadimah apakah. 
Buntu.
Minggu baru bermula, minda masih nak bercuti lagi. Kite kerja hari ni.
Production kerja dihari pertama dalam minggu baru merudum sangat.
Tak feel kerja pun. Huaaa...
Sleepy sunday.
Semalam puas berjalan sakan kat pasar tani dengan cik Na  & cik Tie (sisters) dan anak-anak sedara.
Lepas tu malam pergi dinner dekat rumah Cik Na, dia kasi pinjam itu tilam dan bagi box yang penuh barang baby suruh pilih mana yang okey untuk kite guna nanti.
Pastu cakap, bantal pun tak payah beli, nanti dia kutip je yang ada kat rumah dia lagi.
Senyum ke telingalah kite.
 Sebab dapatlah mengurangkan list membeli-belah barang pakaian baby serta tilam baby itu. 

But baby, no worries, I will buy some new clothes for you too, but not much as I list before because we need to saving money for your future too my little one.

Need to get back for work...


Comments

  1. Alhamdulillah..murah rezeki anak Cik Jelita =)

    ReplyDelete
  2. @IMaH - Alhamdulillah...bila kakak turut excited dengan kehadiran si kecik ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1