Diari Dapur : Bread Fingers

Assalamualaikum...

Hai...
Bosan dah makan roti celup telur tu as breakfast. Last week rasanya hari-hari itulah menu breakfast in the car untuk kami suami isteri...
Sabtu yang aman untuk kite yang tak bekerja, haruslah bangun siapkan breakfast buat suami tersayang yang nak ke tempat kerja.
New idea plak muncul tetiba kens...
Buat bread fingers...
 Actually bahan dan cara dia sama jer dengan buat roti celup tepung hat biasa tu.  Roti + telur. Hat beza dia punya bentuk je kot macam jejari + kite goreng deep fry bagi rasa crunchy sikit... Pastu tabur gula kastor plak. Pergh sedapppp...
Husband yang tak pernah menolak masakan isteri pun sukaaa...
Memula dia pelik tengok, tak dapat fikir yang itu roti. Hiks.
Bila ngapp, haaa senyum dan cakap nanti boleh buat lagik...
Memanglah, manis... Sedap... Kegemaran husband la sangat ken...
Kiddos pun sukaaaa sangat dapat makan...

Yummy!




Comments

  1. Boleh cuba nih. Nmpk mcm menarik

    ReplyDelete
  2. @NinaAz - Selamat mencuba tau. sedap. dah 2x buat. husband masih request.

    ReplyDelete
  3. Asaslamualaikum.. wahh best ni! nanti nak try. heheee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my