Apa pun tak boleh

Assalamualaikum...

Truly banyak yang nak bercerita...sharing etc...
Nak buat giveaway bagai juga...tapi kesempatan tu takde... hadiah dah ada tak sempat nak arrange dan snap lagi... tapi something crafting / DIY la.

Cuti sekolah ialah hari-hari yang jammed untuk bandar Kota Bharu...
Menderita mak buyung kala balik kerja wey... Stress hari-hari malam baru sampai rumah.
Mujur abah dan husband memahami bila kite bagi hint untuk bungkus makanan jer for dinner etc.
Abah lagi cool, tengok bakul baju kite penuh tapi tak berbasuh-basuh, terus offer nak basuh dan sidai...
Thanks so much abah...

Pikir besday husband minggu depan how to surprise him everything.
Owh... Plan asal macam tak mampu direalisasikan. Plan B macam pending saja...
Anyone,ada idea yang best untuk celebrating my husband birthday?

Going 35 weeks, pampers baby, tilam untuk cot baby and few things belum shopping lagi since kami saving untuk 'good future'.
Owh baby, sabar tau jangan keluar lagi ye. Will find the time to go shopping for you k...We love you baby.

Insya-Allah juga, kite tengah dealing membeli hartanah sendiri. This good future i'm talking above.
 Earlier, rasa macam tak mampu, rasa cepat sangat, tapi waiting maybe will lose my opportunity... Insya-Allah rezeki baby. **Will cerita lanjut dalam satu entri after this... Doakanlah yang terbaik...

Officemates keeps nagging wanna to have my bread pudding again before i got delivered. 
Hailooo... Malas benor mak buyung nak bersilat kat dapur tu...
Tapi untuk tak menghampakan sahabat sekalian, insya-Allah akan direalisasikan.

May all my plan going smooth. May Allah bless, and the thing going on the line...




Comments

  1. semoga semuanya baik2...tahniah dah nak dapat baby :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. semoga dipermudahkan urusan beli hartanah sendiri ya. hehe minggu depan? suami sheila birthday awal bulan april tu.. kita pun taktahu nak suprise kan apa. tapi day before birthday beliau, kita ada check up KK. ingat nak p cari benda special untuk beliau. heeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan ye..insyallah...rezeki bby xterjangka...jemput join GA cik mah ye...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ada rezeki nk ada aset sndri

    baby sbr dulu ye. kite pn pjk bby jgn kluar awk sgt
    haru biru nnti sbb byk brg xbeli lg

    ReplyDelete
  5. tak lama dah..semoga dipermudahkan cik jelita :)

    ReplyDelete
  6. @Miss Nick -tQ dear...

    @Cik Mah - itulah.alhamdulillah...insya-Allah nanti kite join...

    @Lya Suriany - alhamdulillah syukur. harus cepat2 penuhkan list barang baby...

    @S.Faezah - tQ so much...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1