M2B : Check-up 38 Week 2 Day

Assalamualaikum...

Already bercuti minggu ni... Ambil masa dan peluang bercinta-cinta dengan suami tersayang.Huhuhu...

Semalam pergi check-up dekat KD seperti biasa.
Everything normal...
Nurse kata plak eh dah start cuti ke?
Baby macam tinggi je lagi takut lebih hari pun tak tahu nanti. Rugilah cuti.
T__T
Tak kisah ler.. Redha. Suami di dahulukan... Hewhew...

Esok husband dah nak gerak pergi johor. Pergi awal, rehat-rehat sana kenal tempat dulu...
Emosi? Hari ni cool ag... Esok? Tak janji...
Hope okay...
Last preparation husband things...
Last minute, semalam dapat surat cakap husband terus orentasi untuk 2minggu. 
Pagi ni dapat call kena bawak cadar putih, baldi jugak untuk orentasi tu.
Kabut nak cri last minit...

He most worried...me trying to be cool jer...
Nth la...soon later he be gone, now dah tk kisah sngat part bila nk bersalin... Before he leaving, alhamdulillah. Kalau selepas, hope he got the pass to be home as I delivered. Klau over due date, pun tak pe ngam lepas habis orentasi dah. At least tak mengganggu masa tengah orentasi...
Apa pun Allah sebaik-baik perancang, dan Maha mengetahui...
Doa kite semoga semua selamat, sihat seadanya sudah...
Mohon doa dari kawan-kwan juga...
TQ for support..
Till then...



Comments

  1. tak lama dah cik puan nak bersalin. mintak mintak semua ok dear

    ReplyDelete
  2. insyaallah...semoga semuanya berjalan lancar.....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak.. alhamdullilah. dah start cuti ye. wahh dah semakin dekat harinya. semoga dipermudahkan ye .. singgah menabung YES sini~~~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my