M2B : Kaki Gemuk

Assalamualaikum...

Still in 35 Week +,
Kaki dah menunjukkan kegemukan @ sembab sudah...


Tidur semalam pun adalah tak lena disebabkan kekejangan walhal kaki dah lapik Tete (bear penyu) kesayangan tu. Huks. Sabar jela. Bangun pagi-pagi mengadu dekat husband tapi kena marah balik sebab tak kejut dia suruh teman kite.
Walhal kesian ganggu waktu tidur dia. Heks.

Huhuhu. 
Makin menerima kenyataan I will deliver a baby soon...
Nervous dan tak sabar jugak tunggu menatap wajah the little one....

Husband pun dah siap-siap masuk beg baby dalam kereta. Takut kite terbersalin awal ke hape la kot.
Abah pulak kata, 'lambat lagi sebulan kan'

Due-nya sebulan lagi, tapi sekarang pun dah layak untuk bersalin.


Comments

  1. Assalamualaikum awak.. bengkak dah kaki awak. heee even ada tarikh bersalin, tetap kena bersedia kalau bersalin awal ke kan.. sheila bulan depan. hehehhe debor gila rasanya ~~~

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim - waalaikumusalam... yup...kite pun due lagi sebulan, 6/5 nanti tapi dah 2-3 orang kata perut da macam turun jer. husband pun makin tak bagi kite buat kerja rumah mahupun berjalan dah.maka kite rasa macam detik tu dah dekat jer...

    ReplyDelete
  3. dah nak dekat dah...sebulan jap je... jaga kesihatan, jage diri....

    ReplyDelete
  4. berdebarnye..semoga dipermudahkan cik jelita :)

    ReplyDelete
  5. ayong pulak laki ayong x bg bwk msk beg dlm kete...rasa dah dekat sgt katanya...takutttt.....dia pulak lbh2 takut mcm dia pulak nak beranak...adoyaiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks...mcm2 la en versi suami neh...layankan aje ayong

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1