Followers

Tuesday, 15 April 2014

Parcels Here. Gift for Baby.

Assalamualaikum...

Hari isnin, sampai-sampai je rumah tengok ada tiga parcel...
Hati terus berbunga-bunga tak sabar nak bukak.
Parcel pertama, stok Qaseh Gold kite la...
<TQ kakak sayang tolong order Qaseh Gold seperti selalu.>
Letak tepi dulu. Hahaha...

Parcel kedua dan ketiga itu.


Hat balut dengan pembalut hadiah comel tu tight yang kite minta tolong blogger Sheila belikan tight baby with socks.

4pcs RM28 je. Harus cepat-cepat tumpang order. Beli 2 set, 1 set untuk 0-6m, lagi satu 6-12m. Motif kot-kot baby jenis cepat besar... Ibu yang kedekut memang begini.


Bukak yang 0-6m dulu... Omey ken?

Gambar owlie itu cantik tapi pink. Blurr... Risau plak kalau baby boy nanti acaner? Jambu la jadiknya anakku... Hahaha...
Tak mengapalah, simpan bagi dekat adik-adik baby nanti, tak pun bagi hadiah kat anak-anak kawan yang akan bersalin ke kens. Positif aje...
TQ Puan Sheila tolong belikan untuk baby kite. Comel-comel semuanya... Tak sabar nak pakaikan kat baby nanti.

Parcel seterusnya, memang gift for baby betul. Berlapis-lapis balutnya. Tak sabar betul nak tahu isinya.



Taraaa... Headband, sapu tangan dan stokin.

Pink? Headband? Makin curious kite about jantina baby kite ni...
Hello baby sayang, are you baby boy ke baby girl ni? Cepat-cepatlah kita bersua. Ibu tak sabar nak peluk awak.
Hadiah daripada student yang buat research pasal ibu mengandung. Hehe. Kite tolong jawab Questionare berkaitan dengan ibu mengandung. Then as return, dia bagi hadiah untuk baby... Kite state dah tak tahu jantina baby lagi, tapi dia bagi ni juga. Layan jer la.
<TQ a lot untuk pemberi. Hiks. Sorry lupa tengok nama kat parcel tu sebab teruja sangat nak buka.>

Next, bukan daripada parcel. Beli daripada bos kite tapi baby punya jugak. Beg Giraffe. RM15.90 jer. Half price daripada biasa. Bolehlah guna kalau nak bawa baby pergi klinik nanti.


Tak plan pun nak beli tapi saja ambil hati bos, dah lama dia dok promote barang tuppaware tapi kite tak pernah pun ambil, ni pun dia bersungguh-sungguh tunjuk katalog kat kite. Pastu fikir memang tak ada beg pun khas untuk baby pergi klinik ke apa, kite ambil jela. Half price boleh la ambil, kalau full price, tak ambil pun kot. Hehehehe... Kan cakap kite kedekut...


3 comments:

  1. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. mujur awak suka tight with sock tu. hehehe. pasni jangan segan2 nak order ekk. sheila tengah usaha nak buat bisnes pre order lepas ni. hehehehe. buat side income, hope awak still sudi beli dengan sheila. hehehe

    Bestnya beg baby tu comel~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...insya-Allah...of coz kena support bisnes kawan-kawan...moga rezeki sheila bertambah-tambah ye. kite pun tengah survey bisnes untuk side income juga tapi belum decide lagi...

      Delete
  2. alaaaa... so sweeetttt :) i like.. kalau kua boboy kena simpan dulu la kan? tgu gugurl next time.. hehehe

    ReplyDelete