Followers

Wednesday, 9 April 2014

Sembang Wall's Selection Strawberry Cheesecake

 Assalamualaikum...



Puas hati semalam dapat menikmati Wall's Selection Strawberry Cheesecake ni... 
Hehehe... TQ suami sayang yang rajin melayan kerenah isteri dia sorang ni.
Penat-penat balik kerja pun sanggup keluar lagi semata-mata nak beli aiskrim ni.

Should hari ni pergi check-up tapi dua-dua driver sibuk. Terpaksalah  tunda esok pagi pergi check-up. 
Nasib baik nurse baik hati, walaupun esok bukan hari klinik, tapi sanggup compromise untuk kite check-up esok. Hiks...

Makin nak dekat deliver ni, macam-macam pulak rasa nak makan tu. Feeling macam nanti kena pantang everything itu suatu penyeksaan... Mujur suami layankan sahaja.
Pastu, makin dekat deliver ni jugak asyik dok belek page jual toys, cloths untuk baby-baby. Alahai tomey. Geramnya nak beli... Nasib baik RM semua dah keluarkan dari ATM kalau tak mahu kite bershopping sakan thru online.
Memang perasaan mak-mak beginikah cepat cair dengan barang anak-anak? Huh!
Walhal sebelum ni sangat set minda tak mahu manjakan /mewahkan anak sangat...
**Baru je lepas order beg giraffe dari my bos as beg baby pergi klinik nanti...

#Esok cuti, padat dengan beberapa urusan yang hendak diselesaikan sebelum bersalin. Semoga dipermudahkan segalanya...Insya-Allah...

2 comments: