1st annivesary.

Assalamualaikum...
Pejam celik dah setahun pun usia pernikahan kami.
Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi kami berjaya harungi tahun pertama sebagai suami isteri dengan manis. Huhuhu...
Syahdu sebab suami jauh tak dapat nak sambut sama-sama. Lambat pulak suami nak balik. Susah dapat cuti sebab masih baru bekerja, kerja shift lagilah payah.
Kalaulah bukan tengah berpantang, rasanya kite dah sampai Johor kot surprise husband.
T__T
(Kalau dah hati tisu, tisu jugaklah, sikit2 feeling nangis)
Mujur ada anak penguat hati dan jiwa hat sedih ni.

Semoga kite dan keluarga sentiasa dibawah lindunganNya.

 Tepek gambar husband n wife sikit.

Permata hati ibu dan papa,Muhamad Thaqif Aiman yang semakin membulat dari sehari ke sehari. Today,26days.

Comments

  1. Happy anniversary cik jelita! Tak lama dah nak habis pantang

    ReplyDelete
  2. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer....

    ReplyDelete
  3. Selamat ulang tahun...semoga semakin bahgia ngan adanya penyeri hidup..moga thaqif menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my