Followers

Thursday, 17 July 2014

Nuffnang mengelip-ngelip.

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, lately earning nuffnang laju je masuk. Rezeki anak la tu.
Terus hari-hari berkobar-kobar nak sharing stories/info. Banyak nak bercerita ni tapi kadang masa tak mengizinksn sangat. Maklumlah melayan anak, tak pun line tenet yang sangat siput.

Terima kasih sahabat blogger yang rajin singgah di blog kite... maaf tak reply komen ke ape. Update blog pun kite tulis kat note dulu baru up entri tau.

CPUV Julai je ada 6. 6 jugak cpuv yang still on going. Nak-nak raya ni hope tambah lagilah cpuv yang menariks tertariks itu. Aminn...

2 comments:

  1. Bbest2...murah rezeki bby...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. alhamdullilah murah rezeki. sheila singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete