Followers

Wednesday, 20 August 2014

cuti panjang dah tamat

Assalamualaikum...

Pheww. Akhirnya cuti 4 bulan yang panjang dah habis. Marilah kita kembali bekerja bak lipas kudung. 
Abah dan anak datang hantar kite kerja...
Thaqif tersenggih-senggih masa letak dalam carseat. Suka bebenor ye. Sepanjang perjalanan plak diam je memerhati ke luar tingkap.halfway dah nak sampai office baru merengek nak susu. Terus kite bagi susu la, versi dalam botol. 
Sampai ofis, kiss dia, pesan dok bagus-bagus dengan atuk terus kite berpaling masuk ofis. Tak sanggup nak bye-bye. Huaaaa...
Pastu sekarang bertahan je menyibukkan diri buat kerja sebab tak mahu telefon abah tanya keadaan anak. Hoho. Ibu sangat paranoid di tinggalkan anak pada hari pertama masuk kerja.
Walhal memang dari minggu lepas lagi ibu dok mengarut rakam video anak nangis, anak gelak, anak borak sebab takut rindu masa kerja boleh tengok video dia. Over sangat...

Here gambar Thaqif vs Naseem, anak sepupu kite. Sebijik kan diorang ni? Kalau  tunjuk gambar ni cakap adik beradik pun pakat percaya agaknya...
muahaha...tetapi mereka tidak.mereka adalah dua pupu je.



2 comments:

  1. Selamat bekerja..wah pndai dok dlm cr seat...abah cik jelita ke yg jaga..bgusnya...

    ReplyDelete