Celaru

Assalamualaikum...

Hari ni Kelantan cuti sebab pilihan raya kecil Pengkalan Kubur.
Kite terpaksa OT, key-in data yang sudah backlock berbulan-bulan. 
T__T
Malas sangat nak datang lebih rela memeluk kecilku itu. Hukhuk...

This morning, abah mengadu sakit kepala. As normal la mula la abah pesan itu ini. Bout Thaqif, abah siap plan supaya Thaqif dihantar balik Kemahang sebab abah tak mahu Thaqif dihantar ke nurseri sebab nanti kesian Thaqif la apa.
Allah...
Berderau darah kite... Rasa nak menangis terus... Kite tak rela nak berpisah dengan anak. Sehari-hari kerja pun kite rasa sebak nak tinggal dia. Ni nak suruh ke Kemahang, seminggu sekali je jumpa... Tak sanggup! Kite sanggup lagi hantar nurseri, sekurang-kurang malam, kite ada dengan anak.

Ya Allah cukuplah dengan ujian aku berjauhan dengan suamiku, janganlah Kau pisahkan aku dengan anakku pula. Sihatkan abah Allah. Tolong aku, berikanku penyelesaian terbaik untuk kami Allah. Sekurang-kurangnya temukan kami dengan pengasuh yang lain.

Buntu.  Celaru. Memang tak de mood nak buat kerja pun.


Comments

  1. cube yakinkan abah..
    memang berat betul nak berjauhan dengan anak..
    bak kata u jugak..
    pergi kerja pon dah merindu bagai..
    inikan pulak kalau malam2 kita takde busyuk masyam ni...

    insyaALLAH..
    semoga thaqif dijaga dengan baik di nursery..
    dan dilindungi ALLAH S.W.T...

    insyaALLAH dan amin...

    redhaaa...

    kita cube..

    ReplyDelete
  2. Ya allah..kesian awak...semoga abh awak sihat...betul..xsanggup pisa ngan ank..rindunya...insyaallah...hntr nurseri ok...awk survey elok2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1